“Wrist” Noh Jin-hyuk → “Ringer” Jeon Jun-woo utelatt fra startoppstillingen… Yoon Dong-hee gjør sine fire første kamper “Jeg tenkte på det i over en time”


Lotte Yoon Dong-hee slo som nummer fire. Ikke Han Dong-hee, men Yoon Dong-hee.

Lotte Giants spiller sesongens femte kamp mot Samsung på Samsung Lions Park i Daegu den 10. oktober.

Lotte må klare seg uten stjernen Noh Jin-hyuk på grunn av en mindre håndleddsskade og ryggsmerter. I tillegg er Jeon Jun-woo, som slo fire slag, inkludert en homerun, dagen før, ute av startoppstillingen på grunn av en kombinasjon av kroppssmerter og lett feber.

“Vi får se hvordan han har det etter treningen, men hvis han er tilgjengelig, bruker vi ham som innbytter, sa Lotte-manager Larry Sutton før kampen. Han ville starte, men jeg lot ham ikke, lo han.

Det var Yoons første kamp med fire hull siden debuten. “Vi måtte være kreative, sa Sutton.토토사이트

“Hun har slått jevnt og trutt bra. Hun slår mange harde slag, og hun har modnet i tilnærmingen sin.”

Ifølge Sutton bruker han minst 40 minutter til en time om dagen på å tenke på lagoppstillingen. Han forklarer at han forbereder tre eller fire lagoppstillinger, tar hensyn til motstanderen, startkasteren, det kommende kampprogrammet og spillernes form, sjekker med spillerne, får en rapport fra trenerne og bestemmer seg til slutt for dagens lagoppstilling.

“Da jeg våknet om morgenen, var det definitivt Jeon i lagoppstillingen. “Da jeg våknet om morgenen, var han definitivt i lagoppstillingen”, sier Sutton, “men jeg hørte at han ikke følte seg bra og at han trengte en ringer, så jeg tok ham ut.

Når det gjelder Na, som kastet sju omganger med én runns ball etter å ha blitt truffet nær ankelen av et kast fra Lee Jae-hyun i den andre omgangen dagen før, sa han: “Jeg har litt vondt, men det er ikke alvorlig. Jeg er glad for at den traff leggen, der det er mye muskler og kjøtt”, lo han.

Når det gjelder Jin Seung-hyun, som avsluttet åttende og niende omgang, sa han: “Han vokser for hver kamp. Kastene hans er gode, og han har fått mer selvtillit og tilstedeværelse på banen. Vi hadde et begrenset antall bullpen-alternativer tilgjengelig, og jeg er glad for at han klarte å kaste to omganger og sikre oss seieren.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Admin

Donec et mi molestie, bibendum metus et, vulputate enim. Duis congue varius interdum. Suspendisse potenti. Quisque et faucibus enim. Quisque sagittis turpis neque. Quisque commodo quam sed arcu hendrerit, id varius mauris accumsan.

Categories

Archives

Tags

Your site doesn’t have any tags, so there’s nothing to display here at the moment.