Regnet avbrøt kampen i tredje omgang, men den ble gjenopptatt etter 43 minutter da det sluttet å regne.


En kamp i Daejeon som ble avbrutt på grunn av plutselig kraftig regnvær, ble gjenopptatt etter 43 minutter.

Hanwha og LG møttes for åttende gang denne sesongen på Daejeon Hanwha Life Eagles Park den 10. oktober. Hanwha utnyttet en singel av Chae Eun-sung i den første omgangen, en dobbel av Lee Jin-young i den andre og en homerun av Kim Tae-yeon på LG-starter Lee Min-ho. De scoret fire poeng i den andre omgangen og ledet 4-0. Kim Tae-yeon slo sin andre homerun for sesongen.

Det begynte imidlertid å regne litt i slutten av den andre omgangen, og regnet og vinden tiltok i begynnelsen av den tredje omgangen. I starten av tredje omgang slo første slagmann Oh Ji-hwan en singel til midtbanen, noe som fikk dommerne til å avbryte kampen. Kampen ble avbrutt rundt klokken 17.38.스포츠토토

Etter avbruddet satte ledelsen på Hanwha Stadium opp en stor presenning som forberedelse til gjenopptakelse av kampen. Etter ca. 20 minutter avtok regnet, og teamet foldet sammen presenningen. Deretter jobbet de med å restaurere området rundt basene, og kampen ble gjenopptatt kl. 18.21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Admin

Donec et mi molestie, bibendum metus et, vulputate enim. Duis congue varius interdum. Suspendisse potenti. Quisque et faucibus enim. Quisque sagittis turpis neque. Quisque commodo quam sed arcu hendrerit, id varius mauris accumsan.

Categories

Archives

Tags

Your site doesn’t have any tags, so there’s nothing to display here at the moment.