Martha Cross-Kim In-gyun-teatermål…Daejeon og Gwangju i dramatisk uavgjortkamp


Daejeon Hana Citizen fikk en dramatisk uavgjort mot Gwangju FC takket være en sen utligning på overtid av Kim In-Gyun i K League One.

Daejeon spilte 1-1 hjemme mot Gwangju i 18. runde av Hana One Q K League 2023 på Daejeon World Cup Stadium tirsdag.

Daejeon falt én plass fra femte til sjetteplass i ligaen med sju seire, fem uavgjorte og seks tap og 26 poeng. Gwangju falt fra sjette- til syvendeplass med sju seire, fire uavgjorte og sju tap og 25 poeng.

Gjestene tok ledelsen i det 40. minutt. Chung Ho-yeon, som ble tatt ut i troppen til Asia-lekene i Hangzhou, kom seg fri på en dribletur og avfyrte et skudd fra høyre side like før han kom inn i straffefeltet, og ballen gikk i målhjørnet. Første omgang endte med en 1-0-ledelse til Gwangju.

Daejeon, som startet andre omgang med å ligge under 0-1 på hjemmebane, satset offensivt i jakten på en utligning.먹튀검증

Daejeon avfyrte flere skudd, men ingen av dem resulterte i mål. I det sjette minuttet av andre omgang traff Lee Jin-hyuns skudd med venstrefoten tverrliggeren med hendene til keeper Lee Jun. I det åttende minuttet av andre omgang reddet også Lee Jun Kim In-gyuns høyrefotsskudd etter en dribling.

Med en 1-0-ledelse presset Gwangju på for et ekstra mål, men det ble ikke noe av det. I det 27. minutt reddet Lee Chang-geun Lee Soon-mins midtbaneskudd med høyrefoten. I det 29. minutt gikk Lee Sang-kis heading etter et hjørnespark utenfor stolpen.

Da Daejeon-trener Lee Min-sung satte inn Masa i det 24. minutt i andre omgang for å prøve å snu kampen, og hun jobbet iherdig for å skape angrepssjanser.

Til slutt fikk Daejeon en dramatisk utligning i det tredje overtidsminuttet. Masa vant ballen inne i straffefeltet og sendte inn et innlegg som Kim In-gyun løp på og satte ballen i mål med et skudd med venstrefoten.

Daejeon gikk glipp av sjansen til å ta ledelsen. I det fjerde minuttet av overtiden i andre omgang fikk Yoo Kang-hyun et innlegg og kom alene med keeper, men skuddet ble blokkert av Lee Jun. Kampen endte uavgjort 1-1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Admin

Donec et mi molestie, bibendum metus et, vulputate enim. Duis congue varius interdum. Suspendisse potenti. Quisque et faucibus enim. Quisque sagittis turpis neque. Quisque commodo quam sed arcu hendrerit, id varius mauris accumsan.

Categories

Archives

Tags

Your site doesn’t have any tags, so there’s nothing to display here at the moment.