En 10-vinners KBO-kasters tøffe ML-overlevelseshistorie … tre home runs og tårer til tross for at han kastet 150 km


Høyrehendte Ben Lively (31), som vendte tilbake til eliteserien etter fire års fravær fra KBO, fikk smake bitterheten ved å slippe inn flest runs i løpet av sesongen.

Louis Cardinals på Busch Stadium i St. Louis, Missouri, USA, tirsdag (10. juni) etter å ha sluppet inn sju runs på 10 treff og én walk med åtte strikeouts i 6⅔ omganger. Cincinnati tapte kampen 4-7.

Lively fikk en dårlig start på dagen og slapp inn en to-run homerun til Nolan Arenado i den første omgangen og en to-run homerun til Jordan Walker i den andre, og ga raskt fra seg en 4-0-ledelse. I slutten av den syvende omgangen kollapset han fullstendig og ga opp en to-run homerun til Nolan Gorman og ga opp en 7-2 ledelse. Sinkeren hans nådde 150 km/t denne dagen.메이저놀이터

I sin første start i Major League vant Lively mot New York Mets den 12. mars etter tre poengløse omganger med fire slag. Etter å ha gått på tap i sin første start for sesongen, en 5⅔-inning med to slag mot New York Yankees 20. mai, tok Lively sin andre seier med en seks-inning med fem slag mot St. Louis Cardinals 25. mai og sin tredje seier med en fem-inning med fire slag mot Boston Red Sox 31. mai.

I sin første start i juni gikk han imidlertid på sesongens tredje tap mot Milwaukee Brewers den 5. juni, da han slapp inn fem runs på seks treff på sju innings med tre walkouts og fem strikeouts, og deretter tapte han mot St. Louis den 10. juni, da han slapp inn flest runs for sesongen, og har nå 3-4 med en ERA på 4,21.

Lively, som har 10 seire i KBO i karrieren, spilte for Samsung Lions fra 2019-2021, og forlot den koreanske ligaen med en 4-4-statistikk og 3,95 ERA i 2019, en 6-7-statistikk og 4,26 ERA i 2020, og en 1-4-statistikk og 4,05 ERA i 2021. Etter å ha signert en minor league-avtale med Cincinnati i fjor, vendte Lively tilbake til eliteserien og ble endelig kalt opp til eliteserielaget i mai i år, hvor han gjorde sin første opptreden i eliteserien på nesten fire år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Admin

Donec et mi molestie, bibendum metus et, vulputate enim. Duis congue varius interdum. Suspendisse potenti. Quisque et faucibus enim. Quisque sagittis turpis neque. Quisque commodo quam sed arcu hendrerit, id varius mauris accumsan.

Categories

Archives

Tags

Your site doesn’t have any tags, so there’s nothing to display here at the moment.