Basketballentusiaster fra Gyeonggi-do samles i Gimpo for “27th Gyeonggi-do Governor’s Life Sports Basketball Tournament”.


En festival for basketballspillere fra Gyeonggi-do ble arrangert i Gimpo.

Gyeonggi-do Basketball Association (president Lee Jong-seok) arrangerte den 10. oktober “27th Gyeonggi-do Governor’s Life Sports Basketball Tournament” i Gimpo City, Gyeonggi-do. Turneringen, som arrangeres den 10. og 11. oktober, vil bli avholdt på fire baner i Gimpo Living Gymnasium 1 og 2, Gimpo Civic Centre og Gulpo Multipurpose Gymnasium.

Lee Jong-seok, president i Gyeonggi-do Basketball Association, sier: “Dette er en festival for unge basketballentusiaster. Ettersom spillerne deltar i turneringen som representanter for sine respektive byer og fylker, håper vi at de vil vise frem ferdighetene sine med fair play og skape gode vennskap og minner”, sier han.안전놀이터

Turneringen, som arrangeres som en by-fylke-konkurranse, er Gyeonggi-dos representative basketballturnering i kroppsøving, og størrelsen på deltakerlagene er også unik. Totalt 75 lag reiste til Gimpo, deriblant ungdoms-, ungdomsskole- (1. og 2. klasse), videregående- (1. og 2. klasse) og universitetslag.

Årets Gyeonggi-do Governor’s Life Sports Basketball Competition arrangeres i formatet 5 mot 5 for ungdoms- og universitetslag, og i formatet 3 mot 3 for ungdoms- og videregående lag.

Hvert deltakende by- og fylkeslag får et deltakelsespoeng (10 poeng) for å delta i alle kategorier, og 30 poeng (mesterskap), 10 poeng (andreplass) og 5 poeng (tredjeplass) avhengig av prestasjonen. Den endelige rangeringen vil bli fastsatt, og det vil bli avholdt en prisutdelingsseremoni.

Lim Cheong-soo, formann i Gimpo City Sports Association, sier: “Vi er veldig glade for å ha turneringen i Gimpo. Jeg ønsker utøverne som deltar i turneringen hjertelig velkommen. Jeg håper det vil forbli et verdifullt minne om å spille med venner og bygge vennskap.” “Jeg vil gjerne uttrykke min oppriktige takknemlighet til Gyeonggi-do-guvernør Kim Dong-yeon, Gyeonggi-do-idrettsformann Lee Won-seong og alle turneringsfunksjonærene for deres innsats for å gjøre turneringen til en suksess.”

Turneringen organiseres av Gyeonggi-do Basketball Association, arrangeres av Gyeonggi-do Basketball Association og Gimpo City Basketball Association, og sponses av Gyeonggi-do og Gimpo City Sports Association.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Admin

Donec et mi molestie, bibendum metus et, vulputate enim. Duis congue varius interdum. Suspendisse potenti. Quisque et faucibus enim. Quisque sagittis turpis neque. Quisque commodo quam sed arcu hendrerit, id varius mauris accumsan.

Categories

Archives

Tags

Your site doesn’t have any tags, so there’s nothing to display here at the moment.